Brezmejen si!

Mnenja udeležencev

Zakulisje medčloveških odnosov - 3 dnevna delavnica

Vsi smo programirani; to je samodejen proces, ki se nam dogaja vseskozi in vsepovsod. Z razumevanjem procesa programiranja in poznavanjem tehnik pa lahko (končno) prevzamemo nadzor. Helena Zajec zna z odlično kombinacijo ponazoritev znanstvenih dejstev, primerov v obliki zgodbic ter praktičnimi vajami, razumevanje teh procesov razprostreti vsakomur, ki išče pot osebne rasti ter kvalitetnejših medsebojnih odnosov, pa naj si bo to v osebnem ali poklicnem življenju. Toplo priporočam.

Janja Milič

Včasih imam občutek, da v službi komuniciramo po načelu »gluhi-slepi«. So situacije, ko se čudim, kako je sodelavec odreagiral čisto narobe; v to sem prepričana. In zakaj z mojima otrokoma ne najdem skupnega jezika? No, z enim ja, z drugim ne. Počasi je v meni dozorela želja razumeti zakaj je tako. In predvsem kaj se da storiti? Na enem od službenih izobraževanj sem zopet slišala - Spremenite sebe in ne druge! Obisk delavnice je vsekakor dal odgovore na prenekatere moje vzorce obnašanja, prinesel nova spoznanja in predvsem odgovore na vsakodnevne, življenjske situacije. Ni lahko spremeniti stare vzorce in še vedno so situacije, ko ne štejem do 5 in potem odreagiram, ampak roza balerina in »big boss« pomagata, definitivno.

Spoznajte ju tudi vi, bo zabavno, poučno in nasploh fajn.

Petra

Interno in javno nastopanje, 2013, 2014 (interno)

Zelo dobro predavanje, ki bi se ga morali udeležiti vsi zaposleni! Res koristni napotki!

Anonimno

Dobra predstavitev, strukturirana podaja informacij, zanimivo, veliko novosti,... skratka ODLIČNO!

anonimno

Mala šola govorice telesa, 2013

Predavanjapod vodstvom Helene Zajec priporočam vsakemu! Bil sem na predavanju Mala šolagovorice telesa, kjer sem dobil veliko več znanja, kakor pa sem pred prihodom upal. Predavanja so na visokem nivoju a kljub temu sproščena, da lahko vsakdo pride do besede in deli z ostalimi svoje mišljenje. Kar je meni izjemno pomembno je veliko praktičnih primerov in primerov iz prakse. Z velikim veseljem se bom se naprej udeleževal predavanj.

Matic Šerc

Delavnice "Mala šola govorice telesa" sem se udeležila v pričakovanju novega znanja, ki bi ga lahko uporabila tudi v vsakdanjem življenju. Predavanje je bilo presežek mojih pričakovanj, predvsem zaradi enostavnega, zanimivega in razumljivega podajanja znanja s strani predavateljice Helene Zajec. Naučila sem se veliko koristnih in zanimivih stvari, zato bi se takih in podobnih delavnic z največjim veseljem še kdaj udeležila.

Urška Javornik

Delavnica »Govorica telesa« je zaradi predavateljičinega sproščenega,energičnega in hkrati metodičnega načina podajanja znanja zelo zanimiva in izčrpna. Predvsem je koristno spoznavanje neverbalne komunikacije - reakcije in gibi, ki jih ljudje redno delamo, a se jih ne zavedamo, povedo pa veliko večkot besede. Delavnico priporočam tistim ki želijo postati boljši v interakcijiz ljudmi - pri prodaji, pogajanjih in veščinah medosebnega komuniciranja.

Manica Šegš

Upravljanje s stresom, 2013, 2014

Odlična insimpatična predavateljica, dobro razlaga, razločno, veliko primerov… VRHUNSKO IZOBRAŽEVANJE!

Anonimno

Predavateljica odlična. Dobila ideje za »vaje« s sodelavci. 

Anonimno